Elyne-Baarssen

Elyne Baarssen

 ·  Laatste update op: mei, 2024

De BaByliss Air Style 1000 AS136E borstel – Multi krulborstel met meerdere opzetstukken

Ben je opzoek naar een goed Dyson Airwrap Alternatief? Dat is precies wat de AS136E föhnborstel van BaByliss belooft. Dit veelzijdige stylingapparaat maakt het mogelijk om salonkwaliteit stijlen te creëren vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu hunkert naar mooi glad en glanzend steil haar of pluisvrij krullende lokken, de Air Style 1000 biedt een reeks stylingopties die zeker indruk zullen maken.

babyliss air style 1000 as136e review

De Specificaties van de BaByliss air style 1000 föhnborstel as136e

De BaByliss Air Style 1000 AS136E is veel meer dan een simpele föhn. Het is ontworpen met een geavanceerd ionisch systeem om kroes tegen te gaan en glans aan je haar toe te voegen. Het heeft een 1000W motor die snel en efficiënt werkt om je haar te drogen en te stylen. Met vier verschillende opzetstukken, kun je gemakkelijk wisselen tussen verschillende stijlen.

De Opzetstukken en accessoires van de 1000 föhnborstel as136e van babyliss

De BaByliss Air Style 1000 AS136E wordt geleverd met vier opzetstukken. Het blaasmondstuk is perfect voor snel drogen, terwijl de stijlborstel je haar lekker lang en steil maakt. De ronde borstel helpt om volume en vorm te geven, en de conische krulborstel is ideaal voor het creëren van zachte of grove krullen. Dit maakt deze babyliss krulborstel een veelzijdige multi airstyler.

 • 4 x conische opzetstuk
 • Blaasmond
 • Stijlborstel
 • 32-22mm conische borstel
 • 50mm ronde borstel met flexibele borstelpinnen
 • 2 snelheden
 • 325 gram
 • 2,5 meter meedraaiend snoer

Het Gebruik van de BaByliss Air Style 1000 AS136E

Het eerste dat opviel toen ik de BaByliss Air Style 1000 AS136E gebruikte, was hoe gemakkelijk het was om over te schakelen tussen de verschillende opzetstukken. Met de stijlborstel kon ik mijn haar in een paar minuten steil en glad maken. De krulborstel en de ronde borstel bleken ook een geweldige aanvulling te zijn voor het creëren van volume en vorm.

Persoonlijke Ervaring en Review

Toen ik de BaByliss Air Style 1000 AS136E voor het eerst uit de doos haalde, was ik onder de indruk van het ontwerp en de bouwkwaliteit. Na een paar weken gebruik kan ik met vertrouwen zeggen dat dit apparaat een gamechanger is voor mijn dagelijkse haarverzorgingsroutine. Hier zijn enkele voordelen en nadelen die ik heb ervaren:

Voordelen:

 • Veelzijdig en handig
 • Snelle en efficiënte styling
 • Vermindert kroes en voegt glans toe

Nadelen:

 • Opzetstukken worden warm tijdens gebruik
 • Lang snoer kan in de weg zitten

Ervaringen van Andere Gebruikers

De BaByliss Air Style 1000 AS136E heeft talloze positieve recensies ontvangen van gebruikers die deze stylingtool hebben geprobeerd en er verliefd op zijn geworden. Laten we eens kijken naar enkele van deze gebruikerservaringen.

Een gebruiker, genaamd Angelique, beschrijft haar ervaring met de föhnborstel als “erg prettig”. Ze prijst de veelheid aan handige opzetstukken en merkt op dat de föhn goed droogt. Ze is ook te spreken over de verschillende standen van de föhnborstel en zegt dat het zelfs voor haar, een ‘beginneling’, makkelijk en snel is om haar haar te stylen. Ze merkt echter wel op dat de opzetstukken erg warm kunnen worden tijdens het gebruik, dus gebruikers moeten hier voorzichtig mee zijn.

Een andere gebruiker, Nina, noemt het een “geweldig product voor veelzijdige resultaten”. Ze beschrijft hoe de BaByliss Air Style 1000 haar in staat stelt om golven, krullen, en geföhnde kapsels te creëren met gemak. Ze merkt ook op dat het product en de verpakking van hoge kwaliteit zijn. Bovendien benadrukt ze hoe nuttig de instructievideo’s zijn om de borstel optimaal te gebruiken. Nina vindt het fantastisch hoe snel en gemakkelijk het stylen gaat en dat het kapsel dagen blijft zitten zonder het haar te beschadigen. Ze gebruikt meestal de ronde borstel om haar lange haar meer beweging en volume te geven.

Ten slotte beschrijft Elisa, een beginner in het gebruik van een heteluchtborstel, haar ervaring met de BaByliss Air Style 1000 AS136E. Ze was aanvankelijk sceptisch over het gebruik van een heteluchtborstel, maar merkt op dat het product het gemakkelijk maakt voor beginners om het te gebruiken. De verschillende opzetstukken gaven haar de ruimte om verschillende stijlen uit te proberen en ze was heel tevreden met het resultaat. Ze merkt op dat haar haar er gezond en glanzend uitziet na het gebruik van de borstel.

Deze recensies illustreren de positieve ervaringen die gebruikers hebben gehad met de BaByliss Air Style 1000 AS136E. Het is duidelijk dat deze stylingtool geschikt is voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers en kan helpen bij het creëren van een breed scala aan kapsels. Het is echter belangrijk om te noteren dat de opzetstukken warm kunnen worden tijdens gebruik, dus het is noodzakelijk om voorzichtig te zijn tijdens het stylen.

Kies jij voor de babyliss as136e air style 1000?

De BaByliss Air Style 1000 AS136E is vaak met een goede korting verkrijgbaar. Als je op zoek bent naar een ander Dyson Airwrap alternatief, neem dan een kijkje op andere review. Ga je toch liever voor de Dyson Airwrap voor lees dan eerst even onze uitgebreide Dyson Airwrap review.

Conclusie en Aanbevelingen

De babyliss is een volledige set met vier opzetstukken. Als je op zoek bent naar een veelzijdige en efficiënte tool voor jouw haarstyling, dan is de BaByliss Air Style zeker de moeite waard om te overwegen. Met de mogelijkheid om te drogen, steilen, krullen, en volume toe te voegen aan je haar, biedt dit apparaat een scala aan stylingopties die je normaal alleen in een salon zou vinden. Hoewel de opzetstukken warm kunnen worden tijdens gebruik, is de algehele ervaring met dit apparaat uitstekend.

Veelgestende vragen

Is de handleiding van de BaByliss Air Style 1000 AS136E in het Nederlands beschikbaar?

Ja, de handleiding van de BaByliss Air Style 1000 AS136E is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands.

Welke opzetstukken zitten erbij de BaByliss air style 1000 föhnborstel?

De BaByliss Air Style 1000 AS136E wordt geleverd met 4 opzetstukken: een blaasmondstuk, een stijlborstel, een ronde borstel en een conische krulborstel.

Hoe goed werkt de ionische functie van de BaByliss Air Style 1000 AS136E?

De ionische functie van de BaByliss Air Style 1000 AS136E werkt erg goed om kroes tegen te gaan en glans toe te voegen aan je haar. Het is een merkbaar verschil vergeleken met tools zonder deze functie.

Hoe lang is het snoer van de BaByliss Air Style 1000 AS136E?

Het snoer van de BaByliss Air Style 1000 AS136E is ongeveer 2,5 meter lang, wat voldoende is voor de meeste gebruikers.

Kun je de BaByliss Air Style 1000 AS136E ook gebruiken op nat haar?

Ja, de BaByliss Air Style 1000 AS136E kan zowel op nat als droog haar worden gebruikt. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn bij het stylen van nat haar, omdat het kwetsbaarder is dan droog haar.