Beste Cyber Monday Deals 2022

Cyber Monday Nederland

Cyber Monday wordt elk jaar populairder in Nederland. In Nederland wordt het ook wel Cyber Monday genoemd. Dit is een Amerikaans fenomeen, maar in Nederland wordt het elk jaar populairder.

In Nederland wordt deze dag ook wel Cyber Monday genoemd. Een letterlijke vertaling. Elk jaar zijn er steeds meer online winkels en merken die meedoen met een speciale Cyber Monday korting. Dat maakt het steeds interessanter. Voor webwinkels is het ook interessant, want in Nederland valt Cyber Monday altijd heel gunstig omdat Sinterklaas op die dag nog de laatste inkopen doet. En wat is er leuker als Sinterklaas dat met een leuke korting kan doen? Sinds 2012 zijn er steeds meer online shops met een speciale Cyber Monday korting.

Maar wat zijn de beste Cyber Monday deals van dit jaar? Zijn er echt goede kortingen?

Cyber Monday Deals

Wat zijn Cyber Monday-aanbiedingen? Deze aanbiedingen hebben meestal een aantal specifieke kenmerken. Waar moet u rekening mee houden?

  • Cyber Monday Deals zijn producten die online kunnen worden gekocht via tal van online winkels met kortingen die kunnen oplopen tot 80% van de oorspronkelijke prijs.
  • De kortingen gelden meestal voor nieuwere producten en zijn vaak snel uitverkocht.
  • Cyber Monday Deals omvatten vaak een korting op producten die al in de aanbieding waren of al afgeprijsd waren.

Wanneer is Cyber Monday?

Cyber Monday draait om de beste deals op het internet! Het is een informele term voor de maandag na Thanksgiving, wat typisch een dag is waarop veel mensen online aan het winkelen zijn. De exacte datum van Cyber Monday verandert elk jaar.

Hoe laat begint Cyber Monday?

Cyber Monday begint officieel op maandag om 00.00 uur, maar elke online winkel die meedoet aan een actie begint op een ander tijdstip. Sommige webwinkels beginnen al op Black Friday (25 november 2022) en laten dezelfde actie duren tot 23.59 uur op maandag 28 november.

Andere webwinkels hebben vanaf 00.00 uur een speciale aanbieding (soms zelfs beter dan de Black Friday deal). En weer andere webwinkels beginnen hun acties en aanbiedingen al om 9 of 10 uur. De makkelijkste manier om dit bij te houden is door je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van de webwinkels.

Profiteren van Cyber Monday Nederland?

Wilt u zeker zijn dat u profiteert van de hoge kortingen en aanbiedingen? Dat is heel gemakkelijk:

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief van webwinkels.
  • Markeer zondag 27 november en maandag 28 november in je agenda, dan weet je zeker dat je het niet vergeet.
  • Het is verstandig om een tijdje in de gaten te houden wat je wilt kopen.