Dyson Airwrap ✓ Krultang ✓ Complete & Long ✓ Haarkruller of Haarstyler bij Aanbieding Kopen

Vergelijk de 3 Beste Dyson Airwrap (Complete & Long) Krultangen bij Aanbieding Kopen (Reviews & FAQ)

Wil jij een dyson airwrap kopen? Graag helpen we je met het maken van een goed geïnformeerde keuze!

In deze productgids hebben we alle aanbiedingen & kortingen van de dyson airwrap krultang – haarkruller beoordeeld, van de complete & long varianten tot de cadeau edities en kleurvarianten, de keuze is enorm. Hieronder onze top 3.

Productgids is samengesteld door:

Elyne Baarssen

 ·  Laatste update op: maart, 2024

Verder in deze gids hebben we nog de meest gestelde vragen + antwoorden voor je op een rijtje gezet. Graag helpen we je met informatie vanuit onze dyson airwrap reviews, recensies & ervaringen. Op deze manier hopen we dat je de beste keuze kunt maken en veel plezier gaat hebben van jouw nieuwe aankoop.

Waar let je op bij een online aankoop?

Veel mensen vragen zich af hoe je online een veilige en goede aankoop doet, wij hebben 12 tips voor jou op een rij gezet!

Wat is Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap is een innovatief haarinstrument dat vandaag de dag populair is. Je bent niet de enige. Föhnen is vervelend, en het kan je haar beschadigen. Maar nu is er een oplossing – de Dyson Airwrap! Het gebruikt lucht om je haar te drogen en te stylen zonder hitte of extreme temperaturen. Nu kun je prachtige krullen hebben zonder kroes, golven die zijdezacht zijn, of zelfs gewoon zachtjes gedroogd haar dat er gezond en glanzend uitziet! En dit alles is mogelijk met één tool – de innovatieve Airwrap Complete!

De Dyson Airwrap voor krullend, golvend, glad geföhnd haar. Zonder extreme hitte. Trekt het haar naar binnen en wikkelt het in met behulp van het coanda effect. Aangedreven door Dyson’s digitale V9 motor. Geen hoge temperaturen, voorkomt beschadiging van het haar. Ontworpen voor verschillende haartypes.

Dyson Krultang

De krultang van Dyson heet eigenlijk de Dyson Airwrap; het is het ultieme haarinstrument. Het heeft converteerbare functies waardoor het zowel als haardroger en krultang kan fungeren. Hierdoor wordt je haar minder pluizig dan bij een traditionele stijltang, terwijl het ook meer vocht vasthoudt. Het resultaat is glanzend, veerkrachtig haar dat er de hele dag perfect uitziet. In tegenstelling tot andere krultangen, gebruikt de Dyson Airwrap krultang een zachte warmtebron, dit voorkomt beschadigingen aan je haar!

Dyson haarkruller of airwrap krultang?

Beide niet! Een Dyson haarkruller is wel precies wat het is, het krult haren! We hebben het natuurlijk over de Dyson Airwrap. Een nieuw product van Dyson gemaakt als alternatief voor een föhn of krultang. Met de Dyson haarstyler stijl je gemakkelijk symmetrische krullen. Vind je de dyson airwrap te prijzig, bekijk dan het alternatief voor de Dyson Airwrap.

Hoeveel kost de Dyson Airwrap?

Eén ding is duidelijk: Dyson heeft zijn Airwrap complete niet ontworpen om goedkoop te zijn. De prijs ligt rond de €500 voor de aankoop – dit is een flinke investering. Als je naar de specificaties kijkt, wordt het duidelijk dat deze haarstyler een alleskunner is. Met de Dyson Airwrap kun je je haar snel en gemakkelijk steil of krullend laten stylen.

Dyson multistyler, waar voor uw geld?

De Dyson multistyler is een styling apparaat dat zeer goed ontvangen is door beauty fans. Social media staat vol met testimonials over hoe makkelijk het is om dit apparaat te gebruiken, en de video’s kunnen dat bewijzen. Het ontwerp is ook goed beoordeeld.
Eén ding is duidelijk: Dyson heeft zijn Airwrap complete niet ontworpen om goedkoop te zijn. De aanschafprijs – zo’n €500 – is fors, maar als je naar de specificaties kijkt, wordt duidelijk dat deze haarstyler een alleskunner is. Met de Dyson Airwrap kun je je haar snel en gemakkelijk steil of krullend stylen.

Dyson voor haar

Waar we Dyson voornamelijk van kennen is de unieke technologie wat betreft stofzuigers. Echter, heeft Dyson voor haar ook het een en al in de aanbieding. Een Dyson haar set waarmee je de mooiste krullen kunt maken!

Hoeveel watt is de Dyson Airwrap?

De Dyson Airwrap is een haardroger met een vermogen van 1300 watt. In vergelijking tot andere haardrogersis dit aan de lage kant. Het levert echter nog steeds een krachtigere luchtstroom dan wat je vindt in professionele setups waar er stationaire apparaten zijn die de stylist gewoon vasthoudt terwijl hij ze gebruikt. Daarom heeft Dyson dit gecompenseerd door gebruik te maken van een motor met hoge snelheid en een superdun luchtslangensysteem.

Waar kan ik een Dyson Airwrap kopen?

Het is mogelijk om de Dyson Airwrap te kopen bij een reeks van online en offline verkopers. Wij houden ervan om niet te veel te betalen zoals u, dus hebben wij de beste leveranciers voor u geselecteerd. We gebruiken affiliate links, wat betekent dat we een kleine commissie krijgen elke keer dat je iets koopt via onze website.
We hebben deze leveranciers geselecteerd omdat ze op dit moment de beste prijs bieden voor de Dyson Airwrap – en sommige bieden zelfs gratis verzending bij bestellingen boven de €50. Dus kijk op deze websites om te zien of er kortingen of speciale aanbiedingen zijn.

Dyson Airwrap opzetstukken uitleg

Opzetstukken van 30 mm

Creëer en zet volumineuze krullen of golvende lokken. Met linksom en rechtsom draaiende opzetstukken voor symmetrische krullen.

Trekt aan en wikkelt het haar met lucht

Het Coanda-effect trekt het haar aan en wikkelt het vervolgens voor u om de rol. Geen klemmen, handschoenen of onhandige wikkelmechanismen. Enkel volumineuze krullen en golvende lokken.

Stylen en Drogen tegelijk

De Dyson Airwrap™ styler combineert een krachtige luchtstroom met gecontroleerde warmte om uw vochtig haar te drogen en te stylen, zonder hoge temperaturen.

Coanda voor glad haar

De zachte borstels gebruiken het Coanda-effect om het haar naar het oppervlak van de roller te leiden, waarbij lucht langs het haar wordt geblazen om zo de föhntechniek van een stylist na te bootsen.

Opzetstukken van 40 mm

Creëer en zet losse krullen of golvende lokken. Met linksom en rechtsom draaiende opzetstuk voor symmetrische krullen.

Harde ontkrullende borstel

Ontkrult het haar, zodat het minder kroest en gladder is1. De stevige borstelharen houden onhandelbaar haar dat snel kroest in toom. 1vergeleken met onbehandeld haar

Zachte ontkrullende borstel

Voor glad haar, alsof het is geföhnd. Met fijne, ronde borstelharen die zacht aanvoelen op het hoofd.

Ronde volumeborstel

Leidt lucht langs het haar om deze meer volume te geven, waarbij de borstelharen spanning creëren om het haar in model te brengen terwijl het droogt.

Pre-styling föhn

Zorgt dat nat haar vochtig blijft, klaar om te stylen.

Opbergdoos

Hierin kunt u uw Dyson Airwrap™ styler met opzetstukken veilig opbergen. Met een lichtbruine buitenkant, een voering van zachte stof en een magnetische sluiting

Aangedreven door de Dyson digitale motor V9

De waaier met 13 bladen draait tot 110.000 keer per minuut en genereert een druk van 3,2 kPa, voldoende om het Coanda-effect te creëren.

Zonder extreme warmte

Intelligente warmteregeling meet de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 maal per seconde en regelt de warmte om te zorgen dat deze altijd lager is dan 150 °C.

De Dyson Airwrap is er voor jou! Krullend, golvend en glad geföhnd haar kan moeilijk zijn om mee om te gaan. Het probleem is dat de meeste mensen niet weten hoe ze er iets anders aan kunnen doen dan een hete lucht borstel of stijltang gebruiken, wat het haar op de lange termijn zal beschadigen. Maar er zijn andere oplossingen voor wie gezonde krullen en golven wil zonder buitensporige hitte te gebruiken. Een van die oplossingen is de Dyson Airwrap

zoals de dyson airwrap in het paars, violet, rood, zwart, koper, fuchsia