Smoothie maker

Voor wie gezonder wil leven, is een fruit smoothie maker echt geweldig! Je hoeft alleen maar even de tijd te nemen en het fruit te wassen voordat je het in de blender doet. Vul de kan met vers fruit en druk op een knop. De blender doet al het werk voor u. Als je toe bent aan een pauze, schenk je gewoon je glas in en neem je een slok van dit heerlijke drankje. Je kunt zien hoeveel fruit er in je smoothie zit door op de schaal te kijken die op de zijkant van de kan of beker staat!

Smoothie makers hebben een inhoud van 1 tot 2 liter, waarmee u een heel glas kunt vullen met heerlijkheden. Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete fruit uitkiezen, de deksel openen en de drukknop indrukken! Er zijn geen knoppen of ingewikkelde digitale displays om u zorgen over te maken.

Waar let je op bij een online aankoop?

Veel mensen vragen zich af hoe je online een veilige en goede aankoop doet, wij hebben 12 tips voor jou op een rij gezet!

Wat is de beste smoothie maker?

Een overzicht van de top 10 beste smoothie blenders van 2021. De blenders zijn geselecteerd voor deze top 10 omdat ze hoog worden beoordeeld door verschillende partijen zoals de consument of experts. Ook de gebruikerservaringen van de mensen die een smoothie blender hebben gekocht is een grote factor bij het bepalen welke blender voor jou geschikt is. Zij kunnen natuurlijk het beste uitleggen waarom ze voor een smoothie blender hebben gekozen.

 • Philips Avance HR3655/00 Blender
 • NutriBullet blender
 • Philips ProBlend 5000 Serie
 • Philips HR3555 Blender
 • Tefal Perfectmix Blender BL811D
 • Philips Viva HR2056/00 compacte blender
 • Princess 212065 Blender
 • Tefal Blend & Go BL1B1D Blender
 • Magic Bullet Blender
 • Nutri Ninja Blender

Welke Blender is geschikt voor bevroren fruit?

Een powerblender heeft minstens 1200 watt vermogen en een stevig aanvoelende mengkan. Dankzij de krachtige motor kunt u ook harde ingrediënten blenden, zoals noten, bevroren fruit en ijsblokjes. Deze blender is geschikt voor frequent of professioneel gebruik. De taai-scheurbare mengkan is bestand tegen scheuren en barsten. Hierdoor gaat een powerblender lang mee. Gebruik de hoogste stand om ingrediënten direct te verwarmen tijdens het mixen. Zo kunt u een verse pastasaus of soep maken.

Hoe kies ik een blender van goede kwaliteit?

Geld kunt u maar één keer uitgeven. En een blender kopen is een investering. Oriëntatie is een verstandige keuze. Maar er zijn een heleboel variabelen om rekening mee te houden. Blenders zijn er in belachelijk veel soorten en maten: je hebt blenders met een grote of kleine kom, met een mengkom van kunststof, glas of roestvrij staal, en verschillende draaikrachten en standen. Hieronder vindt u een overzicht om te overwegen.

 • Wat is de inhoud van de blenderkan
 • Van wat voor materiaal is de blender gemaakt
 • Is de blender makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen?
 • Kun je de smoothie maker gemakkelijk schoonmaken?
 • Wat is het vermogen en is dit voldoende?
 • Is het vermogen regelbaar, en hoe nauwkeurig kan het worden afgesteld?
 • Is het snoer lang genoeg?
 • Wat is het energieverbruik van de blender?
 • Wat kost de blender
 • Ziet de blender er mooi uit?

Wat is het verschil tussen een blender en een mixer?

Wat zijn de verschillen tussen een blender en een mixer? Keukenapparatuur kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals mixers, keukenmachines, staafmixers, blenders en nog veel meer. Al deze verschillende apparaten hebben verschillende functies en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Maar welke is voor u de beste om te kopen?
Het verschil tussen blenders en mixers is de manier waarop ze krachtige motoren gebruiken om voedsel of ingrediënten te helpen mengen. Zo zal een blender meestal messen gebruiken die in één richting draaien, terwijl de meeste mixers kloppers gebruiken die het voedsel in vele richtingen roeren met meerdere sets van draaiende kloppers .
Veel mengers hebben een knop of een deksel waarmee de motor wordt geactiveerd. Veel mixers worden met de hand bediend door een hendel te gebruiken om de mixer te starten. Blenders moeten op een knop drukken om ze aan te zetten, terwijl mixers meestal een aan/uit-schakelaar of aan/uit-knop hebben om ze aan en uit te zetten.

Wat is het verschil tussen een blender en Hakmolen?

Een blender heeft een hoge maatbeker en is ideaal voor het blenden van vloeistoffen en natte ingrediënten tot een glad geheel. Ze zijn ook zeer geschikt voor het fijnhakken van groenten, noten, enz. Een hakmolen is als het ware het kleine broertje van de blender. Hij heeft vaak een stevig mes, maar een kleinere capaciteit. Dit maakt de hakmolen ideaal voor het fijnmalen van drogere ingrediënten. De hakmolen of keukenmachine is ideaal voor het mengen van deeg en het fijnhakken van zachter voedsel zoals vlees, groenten, enz. De beste manier om erachter te komen welk apparaat voor u het meest geschikt is, is om elke productbeschrijving zorgvuldig te lezen voordat u tot aankoop overgaat.

Kan je een blender gebruiken als keukenmachine?

Een blender levert hetzelfde resultaat als een keukenmachine, maar is relatief goedkoper in aanschaf en neemt minder ruimte in uw keuken in. U kunt de instellingen van uw blender wijzigen om sauzen, boters, beslag en hummus te maken. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een blender als keukenmachine:

 • U kunt verschillende soorten dips en sauzen maken met uw blender
 • Bespaar geld en ruimte (blenders nemen minder ruimte in beslag en u hoeft niet nog een apparaat te kopen)
 • Het is goedkoper om een blender te kopen dan een keukenmachine
 • Een blender is makkelijker schoon te maken dan een keukenmachine.
 • Blenders zijn niet voor iedereen geschikt, er zijn enkele nadelen aan het gebruik van een blender als keukenmachine:
 • Het is niet geweldig om bepaalde soorten voedsel (zoals noten en broodkruimels) fijn te hakken. Maar je kunt altijd een keukenmachine kopen speciaal voor dat doel.
 • Er is niet zoveel controle over snelheid en verwerking als bij een keukenmachine. Met een blender kun je maar op één snelheid instellen – hoog, maar met een keukenmachine kun je van snelheid veranderen als dat nodig is.

Kan je soep pureren in de blender?

Blenders en staafmixers zijn erg in trek omdat ze zo handig zijn wanneer u thuis kookt. U kunt in een handomdraai soep, broodbeleg, sauzen of smoothies pureren. De meeste blenders hebben ook een hakmes waarmee je zelfs de moeilijkste groenten kunt fijnhakken tot een soep of saus die absoluut glad is!

Smoothie maker zwart

Als u op zoek bent naar een zwarte smoothie maker, kunt u er een vinden bij vele merken zoals Philips, Smeg, nutribullet, Sunbeam of Breville. Ze zijn er in veel verschillende variaties en modellen. Afgezien van het uiterlijke verschil, zijn er geen functionele verschillen tussen een zwarte blender en een van een andere kleur. Het belangrijkste verschil is de stijl van de machine die het wordt geleverd.

Smoothie maker to go

Met een blender to go kun je smoothies maken zoals je gewend bent, maar je kunt de beker eraf halen als je klaar bent en er direct een deksel op doen voordat je weggaat. Zo kun je de smoothie onderweg drinken en geen tijd verliezen. De blender to go bekers zijn gemaakt om te passen in de meeste auto bekerhouders, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het drinken van een smoothie terwijl je aan het rijden bent.

Smoothie maker met ijscrusher

Smoothies zijn heerlijk om koud te drinken. Fijn ook dat veel smoothie makers een ice-crusher functie hebben. Zo kun je jouw favoriete smoothie heerlijk koud onderweg nuttigen. De functie verpletterd harde ijsblokjes tot crushed ice.